Venetiaanse maskers

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bal Masqué of Gemaskerd Bal.

Bent u uitgenodigd voor een "Bal Masqué"? Dan is het belangrijk om een mooi en elegant masker uit te zoeken die past bij de kleding die wordt gedragen. Het is natuurlijk ontzettend leuk om van de gelegenheid gebruik te maken om een uitbundig en stoer masker online aan te schaffen bij Suits you well. Zodat u verzekerd bent van de complimentjes die zeker zullen volgen.
Bij een gemaskerd bal is het belangrijk om een Venetiaans masker te dragen die echt bij u past. Of juist een masker met een geheel tegenovergesteld karakter. Hoe dan ook; groot, klein, klassiek of uitdagend. Suits you well heeft het passende betaalbare Venetiaanse masker in een uitgebreid online assortiment.

Wat is een Bal Masqué?

Een Bal masqué is een galafeest waarbij de genodigden een (Venetiaans) masker dragen. Dus niet alleen een mooie lange galajurk of een chique smoking maar ook een prachtig bijpassend masker. Een gemaskerd bal kenmerkt zich door het gevoel van mysterie die door de gemaskerde aanwezigen wordt gecreëerd. Onze maskers zijn er in vele uitvoeringen met diverse prints. Ook de keuze tussen een masker die om het hoofd wordt vastgemaakt of die met een stokje wordt opgehouden kunt u bij de webwinkel van Suits you well maken. Veelal bedekken de rijkelijk uitgewerkte maskers het voorhoofd, de ogen en de neus. Maar ook goedkope maskers die het gehele gezicht bedekken zijn in onze shop terug te vinden.