085 - 201 59 59 | Maandag t/m zaterdag van 9.00 - 17.30

Galajurken en Avondjurken

20 artikel(en)

1

20 artikel(en)

1

Galajurkjen online kopen

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van galajurkjes? Dan bent u bij Suits You Well aan het juiste adres. Binnen ons assortiment vindt u galajurken voor welke gelegenheid dan ook. Zo kunt u met onze jurk mooi uitgedost naar een galafeest. En dat tegen een betaalbare prijs! Wat wilt u nog meer? De galajurkjes van Suits You Well worden aangeboden in allerlei kleuren en vormen, zodat iedere vrouw haar favoriete dress terug vindt in ons assortiment.

Bestel uw favoriete galajurk online

Bent u overtuigd van onze prijzen en kwaliteit? Bestel dan eenvoudig uw gala jurk online. Suits You Well heeft een snelle levering en daarnaast kunt u uw galajurk binnen 30 dagen terugsturen. Wenst u persoonlijk advies? Kom dan eens langs in onze winkel, of neem contact met ons op en wij helpen u bij het vinden van een bijpassende galajurkjes. Heeft u uw favoriete jurk nog niet gevonden? Bekijk dan eens het aanbod in cocktailjurkjes met eventueel een bijpassende clutch tas.

Wat is een Galajurk / avondjurk?

Een galajurk, of avondjurk, is een lange feestjurk voor een speciale gelegenheid. Dit kan zijn van een chique galafeest, een rode loper, een bruiloft, tot een Captains diner tijdens een cruise.
Zowel strapless als met schouderbandjes zijn deze jurken verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.
Het is een jurk die je in het dagelijks leven niet snel zal gebruiken en die je een bijzonder gevoel geeft.
Waar een man het eenvoudig heeft en “gewoon” weer zijn zwarte smoking uit de kast trekt hebben vrouwen de uitdaging voor iedere speciale gelegenheid een mooie feestelijke jurk te vinden.
Een mooi avondtoilet heeft het model en kleur die goed past bij het model, tint van de huid en haarkleur van de vrouw die hem draagt. Dit is een belangrijk punt bij het zoeken naar DE jurk en een specialist als Suits you well kan u hier goed in adviseren.
Voordeel bij dresscode “Black tie” is dat de vrouw de vrije hand heeft in haar keuze in kleur en model van de jurk. Bijbehorende accessoires kunnen worden afgestemd op de uitstraling van de partyjurk en/of de kleur van de schoenen.

Geschikt voor speciale gelegenheden

Galajurken zijn uitermate geschikt om op een gala te dragen. Galajurken zijn uiteraard voor meerdere speciale gelegenheden geschikt. Eigenlijk bij ieder soort feest waar een dresscode wordt gehanteerd, kan een galajurk uitkomst bieden. Naast dit soort feesten zijn galajurken uiteraard geschikt om te dragen op trouwerijen, jubilea, ceremonies, premières of opening.