085 - 201 59 59 | Maandag t/m zaterdag van 9.00 - 17.30

Currently Shopping by

  1. Kleur: Champagne

Cocktailjurken

2 artikel(en)

1

2 artikel(en)

1

Cocktailjurken webwinkel

Zoekt u een trendy en betaalbare outfit voor een feest? Dan adviseert Suits You Well u een van onze goedkope cocktailjurkjes. Bij ons vindt u namelijk diverse cocktailjurken in het assortiment. Dus of u nu op zoek bent naar een blauw of zwart cocktailjurkje, bij ons vindt u het allemaal! Wacht niet langer en laat u verrassen door ons aanbod, er zijn u namelijk al veel vrouwen voor geweest met bestellen.

Collectie cocktailjurken

De korte feestjurken die u bij ons online kunt bestellen, zijn elegant en zorgen voor een vrouwelijke uitstraling. Hierdoor zijn de cocktailjurkjes uitermate geschikt om aan te trekken bij verschillende gelegenheden.
Daarnaast kunnen pumps en ballerina’s met een cocktail jurk gecombineerd worden.

Online bestellen

Wilt u vooraf nog meer informatie over onze cocktailjurkjes of wilt u graag persoonlijk advies over bijvoorbeeld de maat of kleur? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Bovendien bent u van harte welkom in onze vestiging. Mocht u geen leuke jurk hebben gevonden, bezoek dan eens de galajurkjes collectie of andere gelegenheidskleding online op SuitsYouWell.nl. Daarnaast vindt u bij ons ook bijpassende clutch tassen om uw outfit helemaal compleet te maken.